Tuesday, April 29, 2008

Undskyld, offentlighed

Ud af de omtrentligt to lyttere, der hørte Århus Studenterradio tirsdag aften, vil jeg godt sige undskyld til mindst den ene.

Det var sjovt at lave, men nok knapt så sjovt at lytte til. Jeg kan ikke sige det helt præcist, for jeg får det først at høre om et par uger. Jeg skal nok vende tilbage til emnet, når jeg får mulighed for at vurdere vores præstation mere nøgternt.

Sagen var den, at vores lille filmklub var blevet inviteret i æteren for at præsentere et udvalg af usle film. Hvis ikke Jarle hin Fynbo havde været med, havde det nok været mindst 50 % kedeligere.

Om ikke andet, så var det en sjov aften. Og dejligt at udfylde radiobølgerne på selvsamme dag, som selveste TV2 Radio havde lukket ned for deres.

Århus Studenterradio - vi har statsstøtte*, Lars Daneskov! Ha!


*Dette skal ikke ses som værende ytret på vegne af studenterradioen.



...In other news:

Frank Rijkaard udtaler, ifølge Bold.dk, følgende - efter nederlaget til Man. United i CL-semifinalen:

Det er ikke det rette tidspunkt at begynde på kritikken, sagde den pressede Barcelona-træner.

Nej. Men hvornår er så det rette tidspunkt, Frank? Lad os lige tage den igen. I skrivende stund kan Barca maksimalt nå andenpladsen i Primera Division. Vi er altså i en situation, hvor der er to-tre måneder, til den nye sæson begynder, og der er ikke mere at spille om før i august.

Kan der nogensinde være et bedre tidspunkt at begynde på kritik? Med tre-fire points (i kampe mod bl.a. Valencia, Mallorca og Murcia) vil man være sikret direkte kval til næste sæsons CL-turnering, og således skal det gå meget galt, før man skal begynde at frygte for næste sæsons europæiske deltagelse.

Kom igen, Frank.

I øvrigt: For dem, der har tid til overs: Tjek den kommentarstorm, som Steve McManaman har været ude for, efter at han kritiserede Nicklas Bendtners indsats i 6-2-sejren over Derby.

Træt af "die sogenannten Web 2.0", Steve?

1 comment:

Unknown said...

"Being probably the best local radio in Denmark. Aarhus Studenterradio offers you the opportunity to live, hear and feel the vibes of the exciting bohemian city of Aarhus. With a bold mix of the brilliant upcoming local music scene of Aarhus and the voices of their top-of-the-line radio dj talents, Aarhus studenterradio delivers the best and most convincing listening experience available in northern Europe."

http://www.ivebeenthere.co.uk/tips/18653

Ser frem til filmcausering, afventer podcasten fra nordeuropas lys